Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel
Instructiuni de preparare Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel
Ingrediente Fusilli la cuptor cu piept de pui, ciuperci si sos bechamel
-500 g fusilli
-1 lingura sare
-2-3 linguri ulei
-2 l apa
Umplutura:
-400 g piept de pui dezosat si taiat fasii
-1 ceapa mijlocie
-3-4 catei usturoi
-1 cutie ciuperci feliate(400 g)
-piper
-sare
-50 ml ulei masline
-2 foi dafin
Sos bachamel:
-1 l lapte
-5-6 linguri cu virf faina
-120 g unt
-2 linguri ulei
-2 linguri vegeta
-piper alb (dupa gust)
-sare (sa tinem cont ca vegeta contine o cantitate de sare)
Pentru decor fata:
200 g mozzarella sau cascaval(ras)