Gnocchi cu piept de pui
Reteta culinara Gnocchi cu piept de pui din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Gnocchi cu piept de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gnocchi cu piept de pui
Un prânz rapid și gustos.
1 pungă / 500 gr gnocchi 1 conserve de roșii în suc propriu / 400 grame. 1 piept de pui 1 ceapă 2 catei de usturoi 30 grame mozzarella rasa 30 ml ulei sare piper oregano busuiocMai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem cubulete.
Curatati ceapa si usturoiul si tocati marunt. Încinge-le în ulei încins timp de 5-7 minute.
Adăugați puiul și roșiile în suc propriu, o cană de apă și gătiți timp de 7-8 minute. Adăugați sare, piper, oregano și busuioc.
Fierbeți gnocchi 3-4 minute în apă clocotită sau până când se ridică la suprafață. Nu durează mult, doar câteva minute.
Într-un vas termorezistent adăugați gnocchi fierți și acoperiți cu sos de roșii. Adaugam Mozzarella rasa si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lăsăm doar 10 minute, este suficient, pentru că toate ingredientele sunt deja fierte. Simplu și rapid! Poftă bună!
Ingrediente Gnocchi cu piept de pui
1 punga/ 500 gr gnocchi
1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.
1 piept de pui
1 ceapa
2 catei de usturoi
30 grame Mozzarella razuita
30 ml ulei
sare
piper
oregano
busuioc