Gnocchi cu piept de pui

Reteta culinara Gnocchi cu piept de pui din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Gnocchi cu piept de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gnocchi cu piept de pui

 

Un prânz rapid și gustos.

1 pungă / 500 gr gnocchi 1 conserve de roșii în suc propriu / 400 grame. 1 piept de pui 1 ceapă 2 catei de usturoi 30 grame mozzarella rasa 30 ml ulei sare piper oregano busuioc

Mai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem cubulete.

Curatati ceapa si usturoiul si tocati marunt. Încinge-le în ulei încins timp de 5-7 minute.

Adăugați puiul și roșiile în suc propriu, o cană de apă și gătiți timp de 7-8 minute. Adăugați sare, piper, oregano și busuioc.

Fierbeți gnocchi 3-4 minute în apă clocotită sau până când se ridică la suprafață. Nu durează mult, doar câteva minute.

Într-un vas termorezistent adăugați gnocchi fierți și acoperiți cu sos de roșii. Adaugam Mozzarella rasa si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lăsăm doar 10 minute, este suficient, pentru că toate ingredientele sunt deja fierte. Simplu și rapid! Poftă bună!

Ingrediente Gnocchi cu piept de pui

1 punga/ 500 gr gnocchi

1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.

1 piept de pui

1 ceapa

2 catei de usturoi

30 grame Mozzarella razuita

30 ml ulei

sare

piper

oregano

busuioc

Categorii