Gratar cu risotto
Reteta culinara Gratar cu risotto din categoria Porc. Cum sa faci Gratar cu risotto
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gratar cu risotto
Ieri i-am răsfăţat pe ai mei (pentru că sunt un pic răciţi şi am vrut să-i înveselesc) cu ceafă şi fleică de porc cu ciuperci rumenite pe grătar. Pentru garnitură am pregătit risotto, la care am folosit un vin rose delicat.
Ingrediente Gratar cu risotto
Pentru grătar:
4 felii ceafă de porc;
2 felii de fleică;
Câteva ciuperci;
Sare după gust;
Pentru risotto:
1 ceapă albă;
1 morcov ras;
1 castronel cu orez;
200 g mazăre congelată;
1 pahar vin (de preferinţă alb, eu am avut rose);
600 ml supă de pui;
Sare după gust;
Un cub de unt;
Pătrunjel pentru decor.