Gulas unguresc traditional
Reteta culinara Gulas unguresc traditional din categoria Vita. Cum sa faci Gulas unguresc traditional
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gulas unguresc traditional
N-am fost in Ungaria sa gust, n-am gustat nici pe la noi, dar fetele de la care m-am inspirat spun ca este o reteta traditionala. In mod normal, trebuia sa pun si chimen si boia de ardei iute in el, dar pentru ca mama nu poate manca picant, nu am pus. Voi puteti sa puneti pentru ca este mai bun. Puteti pune si chimen. Eu nu am pus pentru ca nu imi place :D
Ingrediente Gulas unguresc traditional
Gulas:
3 cepe rosii
50 ml ulei
520 g carne de vitel
sare
2 linguri de boia de ardei dulce
apa
3 cartofi (600 g)
un ardei Kapia
2 morcovi
100 g telina
o rosie mica
3-4 catei de usturoi
Galuste:
un ou
un varf de cutit de sare
80 g faina + 20 g faina pentru intins