Gulas vienez

Reteta culinara Gulas vienez din categoria Vita. Cum sa faci Gulas vienez

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Gulas vienez

 

            Reteta este dintr-o carte de bucate din 1990.         De obicei, nu imi place chimenul, dar aici ii da un gust extraordinar. Vag, dar aromat.         O sa trec acest preparat pe lista de mancaruri favorite :D.         Ideea de a fierbe cartofii separat, mi s-a parut geniala, pentru ca nu s-au mai zdrobit, au ramas in aceeasi forma.         In carte, se pune supa de oase, dar eu am folosit apa in care am fiert carnea de vita pentru salata boeuf, pe care o pastrez in sticle de 500 ml, in congelator.

Ingrediente Gulas vienez

500 g carne de vita

500ml supa de vita

3 cepe

2 linguri ulei

3 cartofi

2 linguri pasta de tomate

1 lingurita chimen

1 lingurita boia dulce afumata

1 lingurita boia iute

sare

piper

patrunjel.

Categorii