Gustare de Pasti

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gustare de Pasti

Este o gustare sănătoasă de Paști, copiii o să fie încântați să mănânce bețigașe de morcovi cu diferite salate condimentate. Prima oară curățăm morcovii și le tăiem longitudinal, ca să obținem bețigașe. Preparăm salatele: -Pentru salata de mărar punem într-un bol toate ingredientele, smântâna, sarea, piperul, hreanul și mărarul tăiat mărunt și le amestecăm bine. -Pentru salata de brânză amestecăm brânza cu smăntăna, cu uleiul de măsline și o condimentăm cu sare și oregano. -Pentru salata de ridichi curățăm ridichiile și le radem prin răzătoarea fină. Adăugăm iaurtul, uleiul de măsline, zeama de lămâie și o condimentăm după gust cu sare. Luăm 3 boluri mici și le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetată cu salată verde. Vă doresc poftă bună!

Ingrediente Gustare de Pasti

4-5 morcovi

salată verde

pentru salata de mărar: 3 linguri smântână

sare

piper

1 linguriță hrean în oțet

mărar

pentru salata de brânză: 2 linguri brânză de vacă

1 lingură smântână

sare

1 linguriță ulei de măsline

oregano

pentru salata de ridichi:

2-3 ridichi

2 linguri de iaurt

sare

piper

1 linguriță zeamă de lămâie

1 linguriță ulei de măsline

Categorii