Hamburger de casa cu carne de porc

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Germania. Cum sa faci Hamburger de casa cu carne de porc

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Hamburger de casa cu carne de porc

 

INGREDIENTE
200 grame de carne de porc 1 ou sare piper cimbru boia dulce marar verde busuioc 1 roșie 1 ceapă 2 castraveti murați 5 frunze de salată 5 chifle pentru hamburger 1 lingurita muștar 5 felii de cașcaval feliat

Intr-un bol se amesteca carnea cu oul, sarea, piperul, mararul si busuiocul tocate marunt, adaugam si cimbrul dupa care omogenizam compozitia.

Vom forma bile din compozitia obtinuta pe care le vom aplatiza, apoi le punem pe grilul incins.

Se vor gati pe ambele parti pana ce carnea va fi patrunsa complet.

Taiam legumele rondele, iar ceapa taiata inele o vom pune putin pe gril.

Dupa ce s-au gatit si rodelele de ceapa, vom asambla hamburgerul.

Vom taia chilfla in doua jumatati egale, partea de jos a chiflei o ungem cu mustar dupa care adaugam carnea, apoi felia de cascaval urmata de felia de rosie, rondelele de ceapa, de castravete si frunza de salată.

Rezultatul poate fi servit atat cald cat si rece!

Pofta buna!

Ingrediente Hamburger de casa cu carne de porc

200 grame de carne de porc

1 ou

sare

piper

cimbru

boia dulce

marar verde

busuioc

1 roșie

1 ceapă

2 castraveti murați

5 frunze de salată

5 chifle pentru hamburger

1 lingurita muștar

5 felii de cașcaval feliat

Categorii