Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline

Reteta culinara Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline din categoria Iepure. Cum sa faci Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline
Așa..... Plecând de la provocarea Divei in Bucatarie, 8 ani de Sun Food, am scotocit prin site-ul Bucătăraș, pentru un punct de plecare și am găsit, un iepure:D, adică o rețetă bazată pe carne de iepure, ce de mult timp îl am în vedere de preparat, în rețetele Bunicii ;) Multumesc Bunica pentru idee;) Așa că am adus un adaos Panacris și a ieșit tare bun;) Spor și poftă bună!
Ingrediente Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline
Pulpe de iepure 3-4 bucăți,
pentru marinadă:
oțet de zmeură 100 ml,
mix de piper boabe (alb, verde, negru și coriandru) 1 lingură,
ulei de măsline 100 ml,
apă 500 ml,
vin rose 500 ml,
foaie de dafin 1 bucată,
oregano proaspăt 2-3 fire.
pentru sos:
ulei de măsline,
praz cca 500 g,
vin alb 100 ml,
roșii cubulețe de la Sun Food 1 conservă,
foaie de dafin 1 bucată,
usturoi 5-6 căței,
măsline negre cca 200 g,
cimbru, oregano 2-3 fire,
sare iodată,
mix de piper boabe (alb, verde, negru și coriandru) 1 lingură.