Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final. - Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni. - Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata. Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa. Se adauga suflet cat va lasa inima. Sa o serviti cu multa placere!

Ingrediente Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

* 1 plic praf inghetata de capsuni

* 1 plic praf inghetata de ciocolata

* 1 plic praf inghetata de vanilie

* 1 plic zahar vanilat

* 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe de capsuni

* 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe anana

* 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe exotice

* 1 lingurita esenta de rom

* 6 linguri zahar pudra

* 6oo ml lapte

Categorii