Inghetata cu mango si zmeura

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu mango si zmeura

Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă. Am mixat smântâna pentru frisca.Nu trebuie sa fie foarte ferma. Am curatat mango,l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blederului Breville. Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango,apoi am încorporat usor frisca mixata. Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata,nu este una foarte performanta dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa. Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura. O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita ,restul am pus-o asa întreaga. Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore.Când doriti sa o consumati,o scoateti cu 10-15 minute înainte,la temperature camerei. Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta. S-aveţi poftă !!!

Ingrediente Inghetata cu mango si zmeura

Un fruct mango copt

397 ml lapte condensat îndulcit

300 g smântâna 25% grasime

300 ml smântâna pentru frisca La Dorna

Zmeura

Categorii