Inghetata cu pepene galben

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu pepene galben

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene. Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam sucul de lamaie. Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula. Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete,scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata. Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori. La servire , ornam cu ciocolata topita.

Ingrediente Inghetata cu pepene galben

400 g miez de pepene galben

500 ml frisca lichida

4 linguri cu zahar pudra

2 pliculete cu zahar vanilat

1-2 linguri suc de lamaie

Pentru decor:

ciocolata neagra topita in frisca

Categorii