Inghetata cu petale de trandafiri

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca foarte consistenta, se adauga petalele de trandafiri si se omogenizeaza compozitia, dupa care se da la congelator pentru cateva ore; din cand in cand se scoate bolul in care este pusa si se mai amesteca usor sa nu faca ace de gheata. Se serveste cu putin sirop de la petalele de trandafiri. Sa aveti pofta, dragilor!

Ingrediente Inghetata cu petale de trandafiri

1 cutie frisca vegetala,1000 ml

500 gr petale de trandafiri ( pentru 1 kg.este necesar 125 flori de trandafiri+ 1 kg.zahar+ 1 plic sare de lamaie, bine cu cel putin o zi inainte de a fi folosite).

Categorii