Inghetata de portocale
Instructiuni de preparare Inghetata de portocale
Ingrediente Inghetata de portocale
¼ litru suc de portocale
6 linguri zahar pudra
zeama de la 3 lamii
20 ml apa
1 albu
½ kg frisca
¼ litru suc de portocale
6 linguri zahar pudra
zeama de la 3 lamii
20 ml apa
1 albu
½ kg frisca
Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Pune
Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la l
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaz
Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se ad
Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu
Se fierbe un sirop gros (din zahar si apa) si se amesteca cu zeama lamiilor. Se pune in forme, se la
-se separa galbenusurile de albusuri se amesteca: laptele, galbenusurile, zaharul, cacaoa si apa pe
se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : ca