Inghetata de vanilie
Instructiuni de preparare Inghetata de vanilie
Ingrediente Inghetata de vanilie
Galbenusurile de la 4 oua
4-5 linguri zahar (sau dupa gust)
1 varf de sare
250 ml lapte caldut
1 pastaie de vanilie
200 ml frisca lichida
Galbenusurile de la 4 oua
4-5 linguri zahar (sau dupa gust)
1 varf de sare
250 ml lapte caldut
1 pastaie de vanilie
200 ml frisca lichida
Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Pune
Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la l
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaz
Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se freaca bine cu lingura de lemn, timp de 5 minute. Se ad
Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu
Se fierbe un sirop gros (din zahar si apa) si se amesteca cu zeama lamiilor. Se pune in forme, se la
-se separa galbenusurile de albusuri se amesteca: laptele, galbenusurile, zaharul, cacaoa si apa pe
se pun la fiert pe baie de abur pe rand cacaua,zaharul. galbenusele si laptele amestecand mereu : ca