Inghetata etajata

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata etajata

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma smintina si aroma. Se toarna intr-o forma compozitia la congelator si se lasa 2 ore sa inghete. Se continua cu etajul al doilea de vanilie la fel, dindu-se deasemenea la congelator, apoi cu cel de-al treilea etaj. Cind sint toate cele trei etaje inghetate se servesc taiate ca feliile de tort.

Ingrediente Inghetata etajata

Primul etaj: 3 oua

3 linguri zahar

3 linguri smintina proaspata

2 lingurite cacao Al doilea etaj: identic cu primul

dar cu aroma de vanilie (2 pliculete zahar vanilat) Al treilea etaj: identic cu celelalte doua

dar cu aroma de nes (2 lingurite)

Categorii