INGHETATA IN CUPE COMESTIBILE

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare INGHETATA IN CUPE COMESTIBILE

Se spala pepenele si se taie in doua bucati egale. Se curata bine de seminte si astfel obtinem doua cupe pentru inghetata. Se pune inghetata in cupe, se stropeste cu toping de ciocolata. Se poate orna cu bucati de ciocolata sau cu orice , dupa imaginatie. Este foarte potrivita inghetata Parfait a carei reteta o gasiti postata de mine. Se serveste imediat ce se prepara iar inghetata se mananca impreuna cu miezul de pepene, adica...cupele. Imi pare rau ca nu am poze sa vedeti cat de speciala este prezentarea, dar voi pune cat de curand. Este desertul preferat de invitatii mei la ziua mea .

Ingrediente INGHETATA IN CUPE COMESTIBILE

1 pepene galben rotund

de marime potrivita (aprox.10 cm in diametru)

inghetata de ciocolata

bucati de ciocolata pentru ornat

Categorii