Inghetata Ombre de mure

Timp de preparare 2 ore si 5 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inghetata Ombre de mure

Spălați murele, amestecați cu sucul de lămâie până obțineți un piure. Puneti 3 sferturi in forme si dati 30 de minute la congelator. Împărțiți murele rămase în două boluri. Amestecă iaurtul cu zahărul vanilat și împarte-l în 2 boluri. Dar nu la fel. Daca intr-un bol punem o lingurita de iaurt, in celalalt punem 2. Astfel vom obține 2 boluri cu piure de mure, cu diferite nuanțe. După 30 min. se pune piureul mai inchis in forma si se congela din nou 30 de minute, apoi se pune ultimul piure si se lasa la congelator peste noapte.

Ingrediente Inghetata Ombre de mure

1 cana cu mure

1 iaurt cremo

zeama de la 1/2 lamaie

1 plic zahar vanilat

forme de inghetata

Categorii