Inima cu ciuperci si fettuccine
Reteta culinara Inima cu ciuperci si fettuccine din categoria Iepure. Specific Romania. Cum sa faci Inima cu ciuperci si fettuccine
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Inima cu ciuperci si fettuccine
O inimioara de iepure se dorea gatita. Cu ajutorul ei, am pregatit o cina gustoasa si bogata. Drept garnitura, am avut ciuperci shiitake si paste fettuccine. Aceste paste sunt populare in bucataria romana si toscana. Denumirea vine de la cuvantul fettuce care inseamna panglica.
Ingrediente Inima cu ciuperci si fettuccine
1 inima iepure (300 gr)
300 gr fettuccine
200 gr frunze rucola
100 gr branza burduf untoasa
4 ciuperci shiitake
2 felii sunca (50 gr)
1 mana frunze valeriana
6 rosii cherry
sare roz cu fulgi de chilli (la rasnita)
sare
2 linguri ulei
1 lingura zeama lamaie