Inima de porc si orez cu fasole rosie

Reteta culinara Inima de porc si orez cu fasole rosie din categoria Porc. Specific India. Cum sa faci Inima de porc si orez cu fasole rosie

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Inima de porc si orez cu fasole rosie

 

Aveam in congelator o inima si rinichi de porc si tot am amanat prepararea lor pentru ca nu eram sigura cum anume sa le fac.Aveam varianta de tochitura traditionala sau…sa creez un preparat nou cu arome indiene.Pana la urma am ales a 2-a varianta si ma bucur pentru alegerea facuta pentru ca a iesit un preparat cu adevarat delicios si aromat.

Ingrediente Inima de porc si orez cu fasole rosie

Am folosit:

1 inima

2 rinichi

1 ceapa alba,

1 ceapa rosie

5 catei de usturoi

1 lingura Tika masala

1 lingura curry

1 lingurita ghimbir macinat

chimen macinat

cuisoare macinate,

anason,

scortisoara macinate

frunze de menta

1/2 ardei iute rosu

pudra de mustar ,

sos soia,

sos pimento,

otet balsamic

1 baton scortisoara si 7 cuisoare in apa in care am fiert organele.

pentru garnitura:

orez

fasole rosie

unt

scortisoara,

sare

Categorii