Inima de porc si orez cu fasole rosie
Reteta culinara Inima de porc si orez cu fasole rosie din categoria Porc. Specific India. Cum sa faci Inima de porc si orez cu fasole rosie
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Inima de porc si orez cu fasole rosie
Aveam in congelator o inima si rinichi de porc si tot am amanat prepararea lor pentru ca nu eram sigura cum anume sa le fac.Aveam varianta de tochitura traditionala sau…sa creez un preparat nou cu arome indiene.Pana la urma am ales a 2-a varianta si ma bucur pentru alegerea facuta pentru ca a iesit un preparat cu adevarat delicios si aromat.
Ingrediente Inima de porc si orez cu fasole rosie
Am folosit:
1 inima
2 rinichi
1 ceapa alba,
1 ceapa rosie
5 catei de usturoi
1 lingura Tika masala
1 lingura curry
1 lingurita ghimbir macinat
chimen macinat
cuisoare macinate,
anason,
scortisoara macinate
frunze de menta
1/2 ardei iute rosu
pudra de mustar ,
sos soia,
sos pimento,
otet balsamic
1 baton scortisoara si 7 cuisoare in apa in care am fiert organele.
pentru garnitura:
orez
fasole rosie
unt
scortisoara,
sare