Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)
Reteta culinara Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci) din categoria Porc. Cum sa faci Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)
INGREDIENTE
Ingrediente Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)
Pentru snitele:
2 bucati muschi de porc pentru snitele, aplatizate cu un ciocan pentru snitele sau un sucitor
100 grame pesmet
1 lingura faina
sare/piper
1 ou
ulei vegetal
Pentru sosul de ciuperci:
1 ceapa tocata marunt
120 grame ciuperci feliate
1/2 cana de supa
50 ml smanatana pentru gatit
sare, piper
1/2 lingura de faina sau amidon din porumb
Pentru cartofii la cuptor:
cativa cartofi de marime medie, curatati si taiati
sare
piper
paprika afumata
usturoi pudra
ceapa pudra
ulei de masline
Pentru salata:
rosii cherry
felii de castravete
fasii de ardei gras
cateva masline Kalamata, fara samburi
1/2 ceapa rosie taiata julienne
salata iceberg
Pentru dressing:
3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita)
1/2 lingura otet din vin alb
1 lingura parmezan ras
oregano. maghiran, patrunjel si busuioc uscate
ulei de masline
putina apa
1/4 lingurita zahar sau miere
sucul de la 1/2 lamaie
1/2 lingurita usturoi pudra