Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)

Reteta culinara Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci) din categoria Porc. Cum sa faci Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)

 

INGREDIENTE
Pentru snitele: 2 bucati muschi de porc pentru snitele, aplatizate cu un ciocan pentru snitele sau un sucitor 100 grame pesmet 1 lingura faina sare/piper 1 ou ulei vegetal Pentru sosul de ciuperci: 1 ceapa tocata marunt 120 grame ciuperci feliate 1/2 cana de supa 50 ml smanatana pentru gatit sare, piper 1/2 lingura de faina sau amidon din porumb Pentru cartofii la cuptor: cativa cartofi de marime medie, curatati si taiati sare piper paprika afumata usturoi pudra ceapa pudra ulei de masline Pentru salata: rosii cherry felii de castravete fasii de ardei gras cateva masline Kalamata, fara samburi 1/2 ceapa rosie taiata julienne salata iceberg Pentru dressing: 3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita) 1/2 lingura otet din vin alb 1 lingura parmezan ras oregano. maghiran, patrunjel si busuioc uscate ulei de masline putina apa 1/4 lingurita zahar sau miere sucul de la 1/2 lamaie 1/2 lingurita usturoi pudra

Ingrediente Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)

Pentru snitele:

2 bucati muschi de porc pentru snitele, aplatizate cu un ciocan pentru snitele sau un sucitor

100 grame pesmet

1 lingura faina

sare/piper

1 ou

ulei vegetal

Pentru sosul de ciuperci:

1 ceapa tocata marunt

120 grame ciuperci feliate

1/2 cana de supa

50 ml smanatana pentru gatit

sare, piper

1/2 lingura de faina sau amidon din porumb

Pentru cartofii la cuptor:

cativa cartofi de marime medie, curatati si taiati

sare

piper

paprika afumata

usturoi pudra

ceapa pudra

ulei de masline

Pentru salata:

rosii cherry

felii de castravete

fasii de ardei gras

cateva masline Kalamata, fara samburi

1/2 ceapa rosie taiata julienne

salata iceberg

Pentru dressing:

3 linguri maioneza din iaurt (poate fi inlocuita cu maioneza obisnuita)

1/2 lingura otet din vin alb

1 lingura parmezan ras

oregano. maghiran, patrunjel si busuioc uscate

ulei de masline

putina apa

1/4 lingurita zahar sau miere

sucul de la 1/2 lamaie

1/2 lingurita usturoi pudra

Categorii