Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra
Reteta culinara Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra
,,Bunatati pentru Craciun " Din jambonul crud-uscat maturat aproape un an si jumatate ne ospatam intreaga iarna . Partea cu carne o servim ca atare sau se regaseste in salate sau diverse preparate . Dar ce sa fac cu partea cu slaninuta si sorici ? M-am gandit ca numai bine ar merge fiarta in zeama de varza acra si cu boia + usturoi .
INGREDIENTE
Sa aveti pofta mare !!!
Ingrediente Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra
700 gr jambon cu soric
1 l zeama varza acra
500 ml apa
1 buc ardei iute
1 caciulie usturoi
1 foaie dafin mare
1 lingurita piper boabe
Topping:D :1catel usturoi+ 1 lingura ulei + boia dulce ardei + boia afumata dulce + chilli