Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Ungaria. Cum sa faci Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

 

  "Retete pentru mese in familie" Recent am fost intr-o scurta calatorie [de placere:D ] pe la vecinii nostrii . Nu am putut sa ocolesc faimoasa Piata Centrala din Budapesta (Kozponti Vasarcsarnok]. Bineinteles ca am venit cu idei noi , mai ales despre asezonarea jumarilor . Imediat ce am ajuns acasa  am pus in practica noile informatii . Eu am folosit grasime de porc rasa Mangalita , crescut si sacrificat in gospodarie taraneasca .

Ingrediente Jumari cu boia si ceapa -la multicooker

1.5 kg grasime de porc Mangalita

sare

Condiment cu boia si ceapa deshidratata granulata [boia dulce , boia iute , ceapa rosie , ceapa galbena ]

Categorii