Jumari de porc

Reteta culinara Jumari de porc din categoria Porc. Cum sa faci Jumari de porc

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Jumari de porc

 

Am avut nevoie de ceva untura si am luat 2,500 Kg. slanina.Printre  bucatile de slanina s-au gasit si cateva mai impanate:)))))si am facut jumari.Ca tare bune mai sunt!

 

INGREDIENTE
2,500 kg. slanina 200 ml. apa sare dupa gust

Bucatile de slanina se spala si se sterg cu servetele de hartie.

Se taie in bucati cam de 2/2cm.

Intr-un tuci sau o cratita se pune 200 ml. apa .Pune vasul pe foc.

Cand incepe apa sa fiarba pune bucati de slanina .Prajeste-le mana se auresc bine si devin crocante.

Scoate-le din vas ,sareaza si lasa la racit.

Untura obtinuta se pune in borcane si se pastreaza pentru diverse preparate.Se servesc reci cu ceapa/usturoi si paine calda.......ine are:)))))

Ingrediente Jumari de porc

2,500 kg. slanina

200 ml. apa

sare dupa gust

Categorii