Kebab indian cu fasole rosie si orez

Reteta culinara Kebab indian cu fasole rosie si orez din categoria Pui. Specific India. Cum sa faci Kebab indian cu fasole rosie si orez
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Kebab indian cu fasole rosie si orez
O alternativa aromata a traditionalelor chiftele
Ingrediente Kebab indian cu fasole rosie si orez
600 g carne, tocata (pui, miel, vita)
1 ou, usor batut
1 ceapa mica, rasa fin
4 catei mici de usturoi, rasi fin
1 lingurita praf coriandru
cate 1/2 lingurita de: chimen praf, chilli praf, Garam Masala
sare, dupa gust
pesmet (cam 100 g)
6 tepuse pentru frigarui
2 cutii mici (sau una mare) de fasole rosie la conserva
3 cm ghimbir, ras fin
2 catei de usturoi, rasi fin
1 lingurita Garam Masala
1 lingurita turmeric (curcuma)
2 linguri pasta de rosii
putina apa
2 linguri ulei (nu de masline)
1 cana mare (de ceai) de orez Basmati (cu bobul lung)
2 cani apa
2 linguri ulei
1 lingurita de chimen
sare dupa gust