Kebab indian cu fasole rosie si orez

Reteta culinara Kebab indian cu fasole rosie si orez din categoria Pui. Specific India. Cum sa faci Kebab indian cu fasole rosie si orez

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Kebab indian cu fasole rosie si orez

 

O alternativa aromata a traditionalelor chiftele

Ingrediente Kebab indian cu fasole rosie si orez

600 g carne, tocata (pui, miel, vita)

1 ou, usor batut

1 ceapa mica, rasa fin

4 catei mici de usturoi, rasi fin

1 lingurita praf coriandru

cate 1/2 lingurita de: chimen praf, chilli praf, Garam Masala

sare, dupa gust

pesmet (cam 100 g)

6 tepuse pentru frigarui

2 cutii mici (sau una mare) de fasole rosie la conserva

3 cm ghimbir, ras fin

2 catei de usturoi, rasi fin

1 lingurita Garam Masala

1 lingurita turmeric (curcuma)

2 linguri pasta de rosii

putina apa

2 linguri ulei (nu de masline)

1 cana mare (de ceai) de orez Basmati (cu bobul lung)

2 cani apa

2 linguri ulei

1 lingurita de chimen

sare dupa gust

Categorii