Kebab turcesc cu legume coapte

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana carnea legata. Se frig kebaburile pe ambele parti. Procedam la fel si cu ardeiul kapia, ardeiul iute, rosiile cherry si ceapa. Pentru servire pregatim un platou cu legumele coapte, bucati de lipie, kebab si felii de lamaie. Pofta buna !

Ingrediente Kebab turcesc cu legume coapte

500 gr carne tocata

1 lingurita boia dulce afumata

½ lingurita aci biber (fulgi de chilli)

½ lingurita sare

Piper praospat macinat

Cateva fire de patrunjel

3 ardei kapia

2 ardei iuti

Ceapa rosie

cateva rosii cherry

Lipii pentru servire

Categorii