Lapți de stiuca pane

Reteta culinara din categoria Peste. Cum sa faci Lapți de stiuca pane

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lapți de stiuca pane

 

Mai tot timpul aruncam lapții că nu știam ce să fac cu ei, dar de data asta am zis, stai un pic sigur, sunt comestibil și am dat căutare pe site în cel fel i-aș putea prepara. Eii și Bunica avea o rețetă simplă și gustoasă. Mulțumesc Bunica pentru inspirație! Asa ca am dat startul provocarii "retete pentru mese in familie", ca tot spunea Bunica, mare lucru: 5 retete! ;) P.S. Am pus interzis pe lapți, ca să fac poze artistice, dar Zmeul cel mic n-a fost de față și din greșeală s-a "otrăvit" cu pește :D el nu e fan pește, așa că decorul s-a epuizat instant și am doar poze intermediare! ;)

Ingrediente Lapți de stiuca pane

Lapți de știucă cca. 300 g,

Sare de mare cca. 1 linguriță,

Ouă 2 bucăți,

Muștar clasic 1 lingură,

Făină cca. 100 g,

Pesmet cca. 100 g,

Ulei de floarea soarelui Unisol cca. 300 ml.

Categorii