Lasagna cu carne de vita macinata si legume
Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de vita macinata si legume
Ingrediente Lasagna cu carne de vita macinata si legume
Avem nevoie de:
18 foi lasagna
Cascaval ras sau branza mozzarella rasa
Pentru sosul de carne cu legume
-1/2 kg carne macinata de vita( trecuta de 2 ori prin masina de carne)
-o ceapa
-6 catei de usturoi
-8 rosii mari
-4 ardei de culori diferite( verzi
rosii
galbeni
albi)
-4 dovlecei mici ( zucchini)
-4 linguri ulei de masline
-1 lingurita sare
-2 lingurite condimente mixte macinate: (piper,cuisoare,coriandru,cardamom,scortisoara,nucsoara,ghimbir,foi de dafin)
Pentru sosul alb
-1 litru lapte
-60 gm unt
-80 gm faina
-1/2 lingurita sare
-un varf de cutit de nucsoara macinata
- 6 triunghiuri branza topita( eu am folosit branza “ La vache qui rit”)