Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui
Reteta culinara Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui din categoria Pui. Cum sa faci Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui
INGREDIENTE
In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine.Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete le scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins punem ceapa tocata fin, apoi morcovul curatat si taiat semirondele.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat usor adaugam rosiile si foile de dafin. Punem capacul si lasam ca rosiile sa se inmoaie.Adaugam si restul legumelor, punem pulpele deasupra si acoperim cu apa calduta.Adaugam sare, piper, ierburi de provence si dam vasul la cuptor pana legumele se inmoaie si zeama a scazut, dar nu a secat de tot.Adaugam couscous-ul si mai lasam 5 minute la cuptor.Servim fierbinte decorat cu patrunjel verde.
Ingrediente Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui
4 pulpe superioare de pui
1 ceapa
1 morcov mare
100 gr fasole verde lata congelata
100 gr conopida congelata
100 gr broccoli congelat
100 gr naut fiert
150 gr rosii congelata
1 ardei gras taiat cubulete
2 linguri couscous
patrunjel verde tocat fin pentru decor
sare
piper
3 foi de dafin
ierburi de provence
2 linguri ulei