Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

Reteta culinara Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui din categoria Pui. Cum sa faci Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

 

INGREDIENTE
4 pulpe superioare de pui 1 ceapa 1 morcov mare 100 gr fasole verde lata congelata 100 gr conopida congelata 100 gr broccoli congelat 100 gr naut fiert 150 gr rosii congelata 1 ardei gras taiat cubulete 2 linguri couscous patrunjel verde tocat fin pentru decor sare piper 3 foi de dafin ierburi de provence 2 linguri ulei

In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine.Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete le scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins punem ceapa tocata fin, apoi morcovul curatat si taiat semirondele.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat usor adaugam rosiile si foile de dafin. Punem capacul si lasam ca rosiile sa se inmoaie.Adaugam si restul legumelor, punem pulpele deasupra si acoperim cu apa calduta.Adaugam sare, piper, ierburi de provence si dam vasul la cuptor pana legumele se inmoaie si zeama a scazut, dar nu a secat de tot.Adaugam couscous-ul si mai lasam 5 minute la cuptor.Servim fierbinte decorat cu patrunjel verde.

Ingrediente Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

4 pulpe superioare de pui

1 ceapa

1 morcov mare

100 gr fasole verde lata congelata

100 gr conopida congelata

100 gr broccoli congelat

100 gr naut fiert

150 gr rosii congelata

1 ardei gras taiat cubulete

2 linguri couscous

patrunjel verde tocat fin pentru decor

sare

piper

3 foi de dafin

ierburi de provence

2 linguri ulei

Categorii