Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Reteta culinara din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

 

INGREDIENTE
200 grame creveti decorticati (eu am folosit congelati) 200 grame carnat afumat (eu am folosit rookworst; se poate inlocui cu cabanos) 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ceapa rosie mica 2 stiuleti de porumb (sau o conserva de porumb) 1 dovlecel 2 catei de usturoi sare, piper 1 lingura amestec de condimente Tex-Mex (paprika afumata, pudra de ceapa si usturoi, fulgi de chilli, turmeric, cumin, ghimbir, coriandru) patrunjel proaspat ulei

Ingrediente Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

200 grame creveti decorticati (eu am folosit congelati)

200 grame carnat afumat (eu am folosit rookworst; se poate inlocui cu cabanos)

1 ardei rosu

1 ardei verde

1 ceapa rosie mica

2 stiuleti de porumb (sau o conserva de porumb)

1 dovlecel

2 catei de usturoi

sare, piper

1 lingura amestec de condimente Tex-Mex (paprika afumata, pudra de ceapa si usturoi, fulgi de chilli, turmeric, cumin, ghimbir, coriandru)

patrunjel proaspat

ulei

Categorii