Limba cu ciuperci si sos de rosii

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Limba cu ciuperci si sos de rosii

Limba spalata o punem la fiert in supa ,iar la timpul potrivit luam spuma formata deasupra. Fierbem limba cam 1-2 ore , depinde de varsta animalului. Daca o avem fiarta e cel mai bine. Putem fierbe limba si in oala sub presiune. Calda, curatam limba de pielita alba. Ceapa curatata si taiate julien , o calim in putin ulei , adaugam pasta de gogosari, usturoiul, ciupercile feliate, , cepsoara intreaga, maslinele feliate, vinul, sare si piper. Taiem limba, dupa ce s-a racit putin sa o putem tine cu mana, in felii cam de 1 cm grasime si o punem inapoi in supa. Adaugam si limba la compozitia ce fierbe in vin, daca este cazul, adaugam putina supa , cat sa acopere limba si lasam sa fiarba cam 10 minute. Punem bulionul, pasta de rosii, boiaua si lasam sa mai dea cateva clocote. Cand toate sunt fierte bine, stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat. Servim limba limba cu un piure de cartofi pufos, orez sau mamaliguta, fiecare dupa preferinta. Pofta mare sa aveti ! P.S. Timpul de preparare este socotit pentru cazul in care limba am fiert-o in prealabil.

Ingrediente Limba cu ciuperci si sos de rosii

1 limba de vitel fiarta

2 cepe

50 g pasta de rosii

3 linguri ulei

3 catei usturoi

300 g ciuperci Home Garden

250 ml bulion rosii

500 ml supa

2 linguri pasta gogosari

100 ml vin alb

boia afumata iute

10 masline negre fara samburi

50 g cepsoara murata

sare

piper

Categorii

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan