Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval
Reteta culinara Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval din categoria Pui. Cum sa faci Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval
Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.
Ingrediente Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval
1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
500 g de macaroane
1 ceapa mare tocata marunt
1 catel de usturoi tocat marunt
1 cana de rosii In bulion tocate sau 3 rosii mari, curatate de coaja si apoi tocate
3 linguri de ulei
100 g de cascaval ras
O lingura de patrunjel tocat
Un varf de cutit de piper negru macinat
1 lingurita de sare