Macaroane taranesti

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Tăiați slănina în cuburi și felii și prăjiți. Cârnatul afumat se taie felii. Tăiați șunca în cuburi. Intr-un vas (ceramica am folosit eu) am pus cateva bucatele de tot felul de fum. Se pune branza rasa si cascavalul zdrobit, un rand de macaroane bine scurse, si cascavalul si afumatul si se repeta operatiunea. La final punem branza si cascaval deasupra, aranjam felii de bacon prajit si felii de carnati. Batem ouale intr-un castron cu smantana sau iaurt si turnam peste macaroane. Dați vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Ingrediente Macaroane taranesti

300 gr paste spirale

250 gr carnati afumati

100 gr slanina afumata

200 gr jambon afumat si fiert

300 gr branza feta

250 gr cascaval

3 oua

2-3 linguri iaurt sau smantana

Categorii