Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
Reteta culinara din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
"Provocarea GastroArt"
Ingrediente Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
Ingrediente pentru malasolca:
250 gr pastrama macrou
200 gr burta de somon afumat
300 gr file hering afumat
6 cartofi
1 lingurita sare
2 linguri ulei de masline
1 lingurita boia dulce de ardei
1/2 lingurita boabe de piper
200 ml apa
foi de dafin
Ingrediente pentru mujdei de usturoi:
1 capatana de usturoi
3 linguri smantana
1 varf de cutit de sare
Ingrediente pentru vasul de paine si inca patru turte:
1 kg.faina de grau
1 lingura bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
2-3 linguri ulei
zer de la branza de vaci inchegata