Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

Reteta culinara din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

 

"Provocarea GastroArt"

Ingrediente Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata

Ingrediente pentru malasolca:

250 gr pastrama macrou

200 gr burta de somon afumat

300 gr file hering afumat

6 cartofi

1 lingurita sare

2 linguri ulei de masline

1 lingurita boia dulce de ardei

1/2 lingurita boabe de piper

200 ml apa

foi de dafin

Ingrediente pentru mujdei de usturoi:

1 capatana de usturoi

3 linguri smantana

1 varf de cutit de sare

Ingrediente pentru vasul de paine si inca patru turte:

1 kg.faina de grau

1 lingura bicarbonat de sodiu

1 lingurita sare

2-3 linguri ulei

zer de la branza de vaci inchegata

Categorii