Mancare de mazare cu carne de porc
Reteta culinara Mancare de mazare cu carne de porc din categoria Porc. Cum sa faci Mancare de mazare cu carne de porc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mancare de mazare cu carne de porc
INGREDIENTE
Pulpade porc se curata, se spala si se taie bucati mai mici.
Bucatile de carne se pun la prajit intr-o cratita cu ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.
Se caleste 2-3 minute dupa care se pune apa si se fierbe 20-25 minute. Se presara sare, piper si boia.
Se adauga mazarea, se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana este fiarta carnea si mazarea.
Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.
Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.
Pofta Buna!
Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc
400g mazare congelata
600g pulpa de porc
1 ceapa mare
70g pasta de tomate
50ml ulei
1 legatura marar
boia
sare
piper
1 lingurita zahar