Mancare de mazare cu carne de porc

Reteta culinara Mancare de mazare cu carne de porc din categoria Porc. Cum sa faci Mancare de mazare cu carne de porc

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mancare de mazare cu carne de porc

 

INGREDIENTE
400g mazare congelata 600g pulpa de porc 1 ceapa mare 70g pasta de tomate 50ml ulei 1 legatura marar boia sare piper 1 lingurita zahar

Pulpade porc se curata, se spala si se taie bucati mai mici.

Bucatile de carne se pun la prajit intr-o cratita cu ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.

Se caleste 2-3 minute dupa care se pune apa si se fierbe 20-25 minute. Se presara sare, piper si boia.

Se adauga mazarea, se completeaza cu apa si se fierbe 15-20 minute pana este fiarta carnea si mazarea.

Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.

Pofta Buna!

Ingrediente Mancare de mazare cu carne de porc

400g mazare congelata

600g pulpa de porc

1 ceapa mare

70g pasta de tomate

50ml ulei

1 legatura marar

boia

sare

piper

1 lingurita zahar

Categorii