Mancare de naut cu legume si perisoare

Reteta culinara Mancare de naut cu legume si perisoare din categoria Porc. Cum sa faci Mancare de naut cu legume si perisoare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mancare de naut cu legume si perisoare

 

INGREDIENTE
1 borcan naut 1 vanata 1 dovlecel 1 ceapa rosie 6 rosii cateva frunze de marar 5-6 linguri ulei de masline 150 gr bacon sare si piper dupa gust 1 cescuta mica de apa pentru perisoare: 350 gr pulpa de porc sare si piper dupa gust 1 ou frunze proaspete de patrunjel

Ingrediente Mancare de naut cu legume si perisoare

1 borcan naut

1 vanata

1 dovlecel

1 ceapa rosie

6 rosii

cateva frunze de marar

5-6 linguri ulei de masline

150 gr bacon

sare si piper dupa gust

1 cescuta mica de apa

pentru perisoare:

350 gr pulpa de porc

sare si piper dupa gust

1 ou

frunze proaspete de patrunjel

Categorii