Mancarica de ardei cu carne de pui

Reteta culinara Mancarica de ardei cu carne de pui din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Mancarica de ardei cu carne de pui

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mancarica de ardei cu carne de pui

3 ardei rosii 1 ceapă mare 400 g pui ulei de masline 2 catei de usturoi piper sare patrunjel verde

Am avut pui de tara si pentru ca fierbe mai greu l-am fiert intr-o oala sub presiune.

Coaceți ardeii pe tava de aragaz, curățați-i, îndepărtați semințele, spălați-i și scurgeți-i bine. Se spala ceapa si se taie cubulete mici si se caleste in ulei de masline apoi se adauga morcovul curatat si se pune pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit. si ardei tocati, sare, piper si zeama in care a fiert puiul. Adăugați puiul tăiat felii și lăsați Iașiul să fiarbă până când ceapa și morcovul sunt fierte. Se adauga patrunjelul tocat si se stinge focul.

Poti servi vasul cu mamaliga sau piure.

Ingrediente Mancarica de ardei cu carne de pui

3 ardei roșii

1 ceapă mare

400g carne de pui

ulei de măsline

2 căței usturoi

piper

sare

pătrunjel verde

Categorii