Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin

Reteta culinara Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin
O reteta frantuzeasca cu un sos renumit, sosul vanatorului "sauce chasseur". Este un sos cu unt la care sa adauga ciuperci, ceapa salota si vin alb. A fost realizat initial pentu a acompania carnea vinata, apoi a fost folosit la carnea alba : pui, curcan, iepure si la carnea de vitel. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/11/mancarica-de-vitel-cu-sos-din-ciuperci.html
Ingrediente Mancarica de vitel cu sos din ciuperci si vin
1,2 kg pulpa de vitel proaspata taiata in bucati
1 praz
2 morcovi
2 cepe
100 ml de vin alb
cimbru uscat
2 foi de dafin
sare
200 g de ciuperci de Paris
2 cepe salota mari
40 g de unt
1 lingura concentrat de rosii
1 lingurita de coniac
100 ml de vin alb
patrunjel tocat
40 g de faina
40 g de unt
sare si piper