Matrai borzoska - snitel unguresc

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Ungaria. Cum sa faci Matrai borzoska - snitel unguresc
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Matrai borzoska - snitel unguresc
Am vazut reteta prima data pe siteurile culinare unguresti. Apoi Ksenya a preparat aceast snitel si mi-a starnit din nou curiozitatea. Am fost intr-un bistro clujean la masa si am consultat meniul din timp. Am comandat Matrai borzoska. Deziluzie totala - era groaznic de prost preparat cu crusta pe margini tare si arsa, restul o clica nu prea identificai cartofii. De ciuda, in urmatoarele zile mi-am preparat singura acasa. Am studiat retetele originale si am trecut la treaba. Traducera la Matrai borzaska este derizorie ceva cu zburlit probabil de la aspectul dat de cartofii razuiti si de cascavalul ras. :D "Retete pentru mese in familie"
Ingrediente Matrai borzoska - snitel unguresc
600 gr pulpa porc
5 cartofi -nu foarte mari
10 linguri de faina
2 oua
sare
piper
1 pahar smantana
1 fir usturoi verde -reteta originala prevede catei de usturoi
150 gr cascaval Apuseni pentru razuit
ulei pentru prajit