Merluciu arctic norvegez Stoccafisso

Reteta culinara Merluciu arctic norvegez Stoccafisso din categoria Peste. Specific Italia. Cum sa faci Merluciu arctic norvegez Stoccafisso
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Merluciu arctic norvegez Stoccafisso
Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.
Ingrediente Merluciu arctic norvegez Stoccafisso
3 felii de peste
ulei de masline
ceapa mica
masline
prune uscate
dafin,roz marin
sos de rosii proaspat
vin
patrunjel
cartofi fierti
sare,piper sau ardei iute