Merlucius in crusta si turtite de malai
Reteta culinara Merlucius in crusta si turtite de malai din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Merlucius in crusta si turtite de malai
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Merlucius in crusta si turtite de malai
Imi place merluciusul pentru ca eram obisnuita cu el in tinerete . Era singurul peste de apa sarata ce se gasea cu usurinta in magazine. Are o carne ferma si avantajul de a fi fara oase , doar cu sirea spinarii . Cu putina grija poti sa-l dezosezi facil . Mi-a ramas malai umezit de la impanarea pestelui. I-am gasit repede intrebuintare preparind si cateva turtite care au completat meniul in mod inedit .
INGREDIENTE
Ingrediente Merlucius in crusta si turtite de malai
4 bucati merlucius
200 gr faina malai
2 lamai
1 ou
sare
piper
ulei pentru prajit
rosi si salata verde pentru prajit