Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan

Reteta culinara Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan din categoria Vita. Cum sa faci Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan

 

INGREDIENTE
Pentru mici: 1 kg.carne de vita (cap de piept) 200 g seu de vita 1 os pentru supa 20 g(1 lingurita cu varf) bicarbonat 1/2 capatana de usturoi (depinde de care folosesti romanesc sau import) cimbru piper 2 lingurita rese cu sare

Ingrediente Mici cu ganitura de cartofi cu branza si parmezan

Pentru mici:

1 kg.carne de vita (cap de piept)

200 g seu de vita

1 os pentru supa

20 g(1 lingurita cu varf) bicarbonat

1/2 capatana de usturoi (depinde de care folosesti romanesc sau import)

cimbru

piper

2 lingurita rese cu sare

Categorii