Mici din carne de porc

Reteta culinara Mici din carne de porc din categoria Porc. Cum sa faci Mici din carne de porc

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mici din carne de porc

 

M-am inspirat de la Alex Teacher pentru reteta. Este pentru prima data cand  pregatesc asa ceva. Mi-a placut gustul lor, pe care l-am asemuit cu cel de cremwusti. Dar, atentie, insa! Daca nu ii lasati pana a doua zi sa se odihneasca si ii veti pune mai devreme pe gratar, se vor umfla ca niste gogosele.

Ingrediente Mici din carne de porc

Pentru supa de os de porc:

un os de porc (200 g);

1,5 l apa;

cateva boabe de piper negru;

o foaie de dafin;

o ceapa;

un morcov;

jumatate de ardei kapia;

sare.

Pentru mici:

1 kg carne de porc;

o lingura cimbru uscat;

5 graunti de usturoi;

o lingura de boia de ardei dulce;

o lingurita de bicarbonat de sodiu;

350 ml supa de os de porc;

sare, dupa gust.

Categorii