Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman

Reteta culinara Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman din categoria Porc. Cum sa faci Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman

 

Parcă odată ce s-a răcit vremea ,simţim nevoia să pregătim mai mult mâncăruri la cuptor,mai ales carne de porc.In week-end am avut sarmăluţe fierte în oala de lut la cuptor,mirosul lor ameţitor a fost completat de ciolanul la cuptor pregatit în vasul roman,pentru că îmi era pofta de ceva vreme.Sper că vă imaginaţi ce arome s-au răspândit în bucătărie.

Ingrediente Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman

Un ciolan(rasol)de porc proaspat (1 kg)

Un ciolan de porc afumat (700 g)

Sare,piper,boia

Fulgi de ardei iute

Cimbru uscat

Rozmarin

2 linguri suc de rosii

usturoi

Ulei

250 ml bere cu merisoare

Categorii