Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman
Reteta culinara Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman din categoria Porc. Cum sa faci Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman
Parcă odată ce s-a răcit vremea ,simţim nevoia să pregătim mai mult mâncăruri la cuptor,mai ales carne de porc.In week-end am avut sarmăluţe fierte în oala de lut la cuptor,mirosul lor ameţitor a fost completat de ciolanul la cuptor pregatit în vasul roman,pentru că îmi era pofta de ceva vreme.Sper că vă imaginaţi ce arome s-au răspândit în bucătărie.
Ingrediente Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman
Un ciolan(rasol)de porc proaspat (1 kg)
Un ciolan de porc afumat (700 g)
Sare,piper,boia
Fulgi de ardei iute
Cimbru uscat
Rozmarin
2 linguri suc de rosii
usturoi
Ulei
250 ml bere cu merisoare