Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel

Reteta culinara Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel din categoria Vita. Cum sa faci Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel
Aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa mai fac cu ea...nu aveam inspiratie deloc. Sunt sigura ca toata lumea pateste la fel...te uiti pe net, cauti prin carti...nimic nu-ti place...asta am patit si eu azi. Vroiam ceva de toamna, dar nu stiam ce, vroiam ceva care sa fie bun, gustos, plin de arome...pana la urma a venit si ideea salvatoare. A iesit o mancarica super gustoasa si delicioasa, un contrast intre dulce, usor picat, arome, texturi...
Ingrediente Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel
1 kg pulpa de vitel
1 dovleac placintar
5 cartofi mari
2 buc ceapa rosie
4-5 catei de usturoi
2 oua
sare si piper dupa gust
1 legatura patrunjel
1/2 lingurita dulceata de ardei iute
1 lingurita garam masala
3 linguri pasta de ardei copti
1/2 borcan rosii deshidratate Baresa
1 cescuta vin rosu
100-150 ml suc de rosii
4-5 linguri ulei de masline