Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
Reteta culinara Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune din categoria Porc. Specific China. Cum sa faci Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
Noroc cu emisiunile astea culinare ca ma mai inspir si eu pentru mancaruri rapide si delicioase.De la Jamie Oliver am invatat printre altele ca atunci cand te grabesti dar totusi vrei sa pui pe masa ceva bun din ingrediente proaspete e bine sa le bagi la blender pentru ca mai apoi se vor gati rapid,iar in cazul carnii sa o tai bucati mai mici.De aici am plecat si eu cu aceasta reteta si avand un muschi de porc caruia in mod normal ii lua ceva vreme sa se patrunda,l-am taiat bucati de 3-4 cm si l-am gatit asa.
Ingrediente Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune
1 muschiulet de porc
sos teriyaki
pasta de curry
rosii uscate
2 catei usturoi
paste barilla
ciuperci brune f
ulgi de ardei iute
curry praf,
susan,
miere,
200 ml gran cucina