Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

Reteta culinara Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune din categoria Porc. Specific China. Cum sa faci Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

 

Noroc cu emisiunile astea culinare ca ma mai inspir si eu pentru mancaruri rapide si delicioase.De la Jamie Oliver am invatat printre altele ca atunci cand te grabesti dar totusi vrei sa pui pe masa ceva bun din ingrediente proaspete e bine sa le bagi la blender pentru ca mai apoi se vor gati rapid,iar in cazul carnii sa o tai bucati mai mici.De aici am plecat si eu cu aceasta reteta si avand un muschi de porc caruia in mod normal ii lua ceva vreme sa se patrunda,l-am taiat bucati de 3-4 cm si l-am gatit asa.

Ingrediente Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

1 muschiulet de porc

sos teriyaki

pasta de curry

rosii uscate

2 catei usturoi

paste barilla

ciuperci brune f

ulgi de ardei iute

curry praf,

susan,

miere,

200 ml gran cucina

Categorii