Muschi de porc umplut cu arahide si kiwi,in aluat foietaj si piure de fasole alba cu usturoi
Reteta culinara Muschi de porc umplut cu arahide si kiwi,in aluat foietaj si piure de fasole alba cu usturoi din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Muschi de porc umplut cu arahide si kiwi,in aluat foietaj si piure de fasole alba cu usturoi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschi de porc umplut cu arahide si kiwi,in aluat foietaj si piure de fasole alba cu usturoi
Astazi parca mai mult ca oricand imaginatia mea a fost infloritoare :) Scosesem muschiul de porc de ieri din congelator dar…ca de obicei nu stiam ce voi face cu el,aveam mai multe idei in minte si parca niciuna coerenta dar astazi cand am intrat in bucatarie deja totul era limpede si stiam exact ce arome vreau sa am azi in farfurie. :) Se pare ca si de data asta ideile mele au fost pe placul papilelor noastre gustative si finalul din farfurie ne-a placut mult.
Ingrediente Muschi de porc umplut cu arahide si kiwi,in aluat foietaj si piure de fasole alba cu usturoi
Am folosit:
400 gr aluat foietaj
1 muschiulet de porc pestisor
sumac,
susan negru
arahide,
fulgi de ardei iuti,
curry,
cocktail Pina colada
1 kiwi,
1 lingurita mustar Dijon
1 lingurita hrean,
1 lingurita pasta de masline
1 lingurita sos de arahide
Pentru garnitura:
1 conserva fasole alba
6 catei de usturoi
boia,
ulei de masline