Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin

Reteta culinara Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu...

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin

 

M-am tot gandit ce sa fac in weekend de mancare sa fie asa…mai deosebit ca de weekend si mi-a venit ideea asta cu muschiul umplut. Ideea cu branza de capra am luat-o de la emisiunea Masterchef de marti si mi-a placut si am zis ca ar merge niste curmale care sunt dulci in contrast cu branza asta care a fost putin sarata. Asa ca zis si facut

Ingrediente Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin

Categorii