Muschi de vita in foetaj
Reteta culinara Muschi de vita in foetaj din categoria Vita. Cum sa faci Muschi de vita in foetaj
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschi de vita in foetaj
Rețete de suflet
Muschi de vita 600 g Aluat spuma 400 g șuncă feliată subțire 200 g ciuperci 400 g Ulei 20 ml Muștar 20 g Ceapa 1 buc Pătrunjel verde 1 link Sau 1 buc Sare, piper dupa gustCarnea de vită este modelată și asezonată cu sare și piper.
Intr-o tigaie mare se prajeste muschiul in ulei incins aproximativ 5 minute pana se rumeneste la suprafata pe toate partile, se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se unge cu mustar cu o pensula.
Ciupercile tocate marunt cu ajutorul cutitului mixerului se prajesc impreuna cu ceapa tocata marunt in uleiul ramas de la prajirea carnii pana se inmoaie, apoi se adauga patrunjelul tocat marunt.
Puneți această umplutură într-o strecurătoare și lăsați-o să se scurgă și să se răcească.
Asezati feliile de sunca, ciupercile calite uniform pe o folie alimentara si asezati muschiul de vita si rulati-l cu folie foarte strans si dati aceasta rulada la frigider pentru 10 minute.
Se intinde aluatul foietaj pe o suprafata de lucru presarata cu faina, se scoate rulada de la frigider si folie si se aseaza in mijlocul foietajului si se ruleaza aluatul, se pliaza marginile din exterior spre interior ca sa nu cada. în afară la copt.
Puneti rulada rezultata intr-o tava tapetata, pentru un aspect mai interesant, taiati deasupra aluatul in diagonala si ungeti-l cu galbenus de ou si dati tava la frigider pentru 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și coaceți timp de 30 până la 40 de minute, în funcție de cum doriți carnea, dacă vreți medie durează 35 de minute.
După ce o scoateți din cuptor, lăsați-o să se răcească 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente Muschi de vita in foetaj
Muschi de vita 600 g
Aluat foetaj 400 g
Jambon felii subtiri 200 g
Ciuperci champignon 400 g
Ulei 20 ml
Mustar 20 g
Ceapa 1 buc
Patrunjel verde 1 legatura
Ou 1 buc
Sare,piper dupa gust