Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

 

O reteta simpla si gustoasa , va fi pe placul tuturor. https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/muschiulet-de-porc-cu-bere-si-fasole.html

600 g muschiulet de porc 2 linguri ulei de rapita 1 catel de usturoi 2 cepe verzi 1 ardei rosu 200 ml de bere sare, piper 1 foaie de dafin 2 linguri sos concentrat de rosii 1 lingura amidon de porumb cimbru uscat 350 g fasole verde patrunjel proaspat

Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul. 

Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati. Prăjiți totul timp de aproximativ 10 minute. 

Tăiați ardeiul gras în bucăți și adăugați-l la carne. Sotați împreună și amestecați. 

Se toarnă berea, se adaugă cimbrul uscat, foaia de dafin, fasolea verde, concentratul de roșii. sare si piper.

Acoperim si lasam sa fiarba 25-35 de minute. 

Verificați fasolea dacă este fiarta. 

Adăugați amidonul de porumb și amestecați - il puteti dilua in 2  linguri de apa sau de sos.

Puneti bucatile de carne in caserola si gatiti inca 10-15 minute. Sosul se va ingrosa.

Ingrediente Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

600 g muschiulet de porc

2 linguri ulei de rapita

1 catel de usturoi

2 cepe verzi

1 ardei rosu

200 ml de bere

sare, piper

1 foaie de dafin

2 linguri sos concentrat de rosii

1 lingura amidon de porumb

cimbru uscat

350 g fasole verde

patrunjel proaspat

Categorii