Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Reteta culinara Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci din categoria Porc. Cum sa faci Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

 

O mancarica speciala pe care mi-am droit de ceva vreme sa o pregatesc . de cate ori ma gandeam la ea constatam ca nu am unul sau mai multe din ingrediente. Este un fel principal pregatit la cuptor , asa cum imi place si cum ne place, care merge rapid . A fost sip e placul fetitei mele . Morcovi dulci impreuna cu carnea usor acrisoara datorita sucului de lamaie si sosul de ciuperci fac ca papilele gustative sa danseze.

Ingrediente Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Carnea:

-1 bucata muschiulet porc (1kg)

-sare

-piper

-zeama de la o jumate lamaie

Morcovi caramelizati

-2 morcovi potriviti / persoana (0.7kg)

-50 gr unt

-2 linguri (60gr ) zahar brun

Sos ciuperci

-250 gr ciuperci

-50 gr unt

-zeama de la o jumate lamaie

-50 ml vin alb

-100 ml smantana

-1 lingura faina

-sare

Categorii